Alweer winkelier mishandeld en beroofd door gewapende criminelen

Een winkelier die samen met zijn wederhelft in een winkelzaak aan de Copernicusstraat aanwezig was, is zondagmiddag overvallen door vier mannen van wie drie gewapend met vuistvuurwapens. Omstreeks 15.30 drongen de criminelen de zaak binnen. Onder bedreiging van het wapen moest het echtpaar de dagopbrengst aan de daders afstaan. De vrouw van de winkelier rende uit vrees weg en hield zich schuil. De Chinese winkelier heeft een slag aan zijn hoofd moeten incasseren. Hij heeft ten gevolge van de slag een barstwond opgelopen. De benadeelde had de opbrengsten van het weekend nog in het kasregister gelaten. Naast het geld hebben de overvallers drie mobiele telefoons en een top-up machine van Digicel meegenomen. De politie van Geyersvlijt heeft deze zaak in onderzoek. Het blijkt dat het winkelpand niet voorzien was van beveiligingscamera’s. De winkelier gaf de politie door dat de rovers met de buit in een zwart stationvoertuig van het merk Caldina zijn weggereden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!