Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen

De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg op dinsdag 7 oktober telefonisch een bericht binnen dat Derchand Naraine die al enige tijd vermist werd, dood is aangetroffen in een woning aan de Anand Nagarweg, een zijstraat van de Welgedacht B-weg. De politie is na de melding uitgerukt. Op de plaats van delict heeft de politie het ontzielde lichaam van de 50-jarige man in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat Naraine al bijkans twee maanden daar dood zou hebben gelegen. De omliggende huizen staan op enige afstand. Dit heeft gemaakt dat de buurtbewoners nooit iets vreemd hebben opgemerkt. De woningeigenaar heeft de politie ingeschakeld. Het slachtoffer had het pand gehuurd. Men dacht dat hij niet meer daar bleef. Toen de eigenaar naar zijn woning ging, merkte hij het lijk van Naraine op. Het stoffelijk overschot lag in de ingang. Hij heeft terstond de politie ingeschakeld, die de uitvaartdienst erbij heeft gehaald om de stoffelijke resten naar het mortuarium te vervoeren. Het lijk is in beslag genomen ter obductie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!