Man bij thuiskomst overvallen

De 66-jarige Eugene is maandagavond bij thuiskomst aan de Vuurbloemstraat overvallen door twee criminelen. De rovers hadden donkere kleding aan en één van hen was gewapend met een mes. Het slachtoffer heeft het vermoeden dat de belagers hem hadden achtervolgd. Zij hadden het gemunt op zijn dikke gouden halsketting. Het slachtoffer stribbelde tegen. Op een gegeven moment zwaaide de gewapende rover met het mes in de richting van de man. Het slachtoffer werd geraakt in het gelaat en heeft een snijdverwonding opgelopen. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai van politiebureau Latour geeft aan dat het slachtoffer ondanks de verwonding doorgevochten heeft met de rovers. Het gelukte de daders toch nog om de halsketting weg te rukken. Maar tijdens de worsteling is de buit op de grond gevallen. De rovers zijn zonder medeneming van de buit weggevlucht. De politie van Latour is bezig met de opsporing van de twee rovers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!