Weer auto als hoofdprijs bodybuildingkampioenschappen

SBWB-voorzitter Manav Kanhai (l) krijgt de sleutels overhandigt van Lall Dassasing van Flex Carz (foto: Regillio Derby)
SBWB-voorzitter Manav Kanhai (l) krijgt de sleutels overhandigt van Lall Dassasing van Flex Carz (foto: Regillio Derby)
De nationale bodybuildingkampioenschappen vinden plaats op zondag 7 december 2014. Dit maakt Manav Kanhai, voorzitter van de Surinaamse Bodybuilding & Weightliftingbond (SBWB) bekend. Kanhai claimt net als Winston Wielson de rechtmatige voorzitter van de SBWB te zijn. Bijzonder bij deze kampioenschappen zullen zijn dat er wederom een auto als hoofdprijs zal zijn. De overhandiging van de sleutels vond gisteren plaats door sponsor Lall Dassasing van Flex Carz aan Kanhai. Een glimp van de auto kon men nog niet opvangen, dat volgt nog. De laatste keer dat een auto hoofdprijs was tijdens de kampioenschappen, was in 2009. Toen won Cliff Brunswijk zijn 5de Mr. Suriname titel en tweede auto. Toen was Mukesh Kanhai de voorzitter van de SBWB. De huidige Mr. Suriname is Soepe Koese.

error: Kopiëren mag niet!