Echtpaar Dahoe naar laatste rustplaats gebracht

Het echtpaar Dahoe is gisteren naar haar laatste rustplaats gebracht. Familie, vrienden en kennissen werden op het adres van de familie aan de Sahadewlaan in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen. De brandweer heeft donderdagochtend twee verkoolde lichamen uit een woning aan de Flamingostraat verwijderd. Het ging in deze om de 51-jarige Ashokkoemar Dahoe en zijn wederhelft, Soemintra Bhola gehuwd Dahoe (50). Dit echtpaar was in de woning, toen er op een gegeven moment brand uitbrak. Het echtpaar riep om hulp, maar vanwege het dievenijzer aan de ramen en bij de deur lukte het de buren niet om hen uit het huis te redden. De buurtbewoners en de brandweer hebben alles omgedaan om het echtpaar uit het huis te halen, maar de vlammen waren op een gegeven moment zo groot dat het echtpaar hierdoor levend is verbrand. Familieleden kunnen nog steeds niet verwerken hoe deze zeer geliefde mensen op zo een brute wijze om het leven zijn gekomen. ‘Breng mijn dochter terug’, schreeuwde de zeer bedroefde moeder van Soemintra tegen haar overige familieleden. Het feit dat zij hun eigen woning tegen de toenemende criminaliteit hebben moeten beveiligen, is hun fataal geworden. De dood van dit echtpaar moet een signaal zijn voor minister Edward Belfort van Justitie en Politie. Door een harde aanpak van de bewindsman tegen criminaliteit hoeven burgers dan geen dievenijzer in hun woning te plaatsen.
FR
Echtpaar Dahoe naar laatste rustplaats gebracht.2
Echtpaar Dahoe naar laatste rustplaats gebracht.1

error: Kopiëren mag niet!