Soemita: "Hoe sterk gaat u zijn om 25 mei 2015 tegemoet te treden?"

SoemitaDe Nationale Partij Suriname (NPS) heeft haar 68-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met haar politieke partners en een groot aantal partijsympathisanten werd op zondag 28 september 2014 speciale aandacht besteed aan deze dag in Grun Dyari. De partij maakte ook van deze gelegenheid gebruik om haar verkiezingscampagne te lanceren. Naast de gebruikelijke spreekbeurten, kon het publiek ook genieten van diverse optredens. Willy Soemita stond als eerste spreker stil bij de vele verdiensten van de partij. Hier kan onder andere gedacht worden aan de onafhankelijkheid van Suriname. “U leeft onder een bijzondere omstandigheid. U leeft onder een beproeving. Hoe sterk gaat u zijn om 25 mei 2015 tegemoet te treden?”, hield Soemita de voorzitter van de NPS voor. Soemita greep verder naar de gezegde: “wie niet bij elkaar hoort, blijft niet bij elkaar. Wie bij elkaar hoort, komt altijd weer bij elkaar”. Hij gaf verder aan dat mensen geronseld zullen worden. De mensen die niet sterk genoeg zijn, zullen naar zijn zeggen overlopen. Deze mensen noemt Soemita zwakkelingen.
G.A.

error: Kopiëren mag niet!