Steekpartij na ‘back to school party’ Ocer

Voor de jongeren was donderdag in Ocer een feestje georganiseerd in verband met ‘back to school’. Na afloop had een groep jongens zich geposteerd bij de speeltuin aan de Kernkampweg. Zij hitsten enkele dames op om onderling te vechten. De 24-jarige C.K. die dit gedrag van de jongeren waarnam, stopte bij één van de jongens. Hij sprak hem aan. C.K. vroeg deze jongen waarmee hij zich bezighield. Als gevolg hiervan kwam de groep op C.K. af. Er ontstond toen een worsteling. De jongen haalde een mes tevoorschijn en verwondde C.K. aan diens linkerarm. Na de daad is de verdachte samen met zijn vrienden in een taxi gestapt en weggereden. De politie van Munder heeft de aangifte opgenomen. Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie geeft aan dat de verdachten in de leeftijdscategorie van 16 tot 20 vallen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!