Drie roofverdachten aangehouden

De recherche van Nieuwe Haven heeft in het weekend drie verdachten aangehouden. Het gaat in deze om Gustaaf K.(20), Ritchi W. (28) en Hardwich L. (21). Deze verdachten zijn op aanwijzing van getuigen door de politie in de kraag gevat. Het drietal wordt ervan verdacht op woensdag 17 september op klaarlichte dag een winkelier aan de Kankawastraat te hebben overvallen en mishandeld. Twee onbekende mannen, gewapend met een houwer en een jachtgeweer met ingekorte loop, hielden de supermarkthouder onder schot. Onder bedreiging maakten de daders een geldbedrag van SRD 1500 buit. Na de daad verlieten de overvallers de plaats in een zwarte Toyota Allex met als volgnummer PA 04 – 48. De politie van Livorno heeft de aangifte opgenomen en het verdere onderzoek overgedragen aan de recherchedienst. Deze laatste heeft op basis van verklaringen van getuigen het trio weten aan te houden. Hangende het verdere proces blijven de verdachten achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!