‘VHP’ers schijnen in trek te zijn bij NDP’

VHP“Deze politieke verschuivingen zijn te verwachten, maar de caravan trekt rustig door”, zegt het VHP-lid en parlementariër Sheilendre Girjasing. “ VHP’ers schijnen in trek te zijn bij de NDP.” Girjasing maakte deze opmerking naar aanleiding van het vertrek van het VHP-lid Keshopersad Gangaram Panday naar de NDP. “Gangaram Panday is een goed mens, we moeten zijn mening respecteren en hem heel veel succes toewensen”, vervolgt Girjasing. Volgens de geruchten krijgt Panday een functie op het kabinet van de president. “Verschillende prominenten van uitsluitend de VHP worden benaderd en krijgen gelijksoortige functies aangeboden en sommigen zwichten daarvoor. De NDP heeft maar één politieke target namelijk de VHP en die moet kapot worden gemaakt. Andere partijen worden gewoon met rust gelaten. Alleen prominenten van de VHP worden besproken”, vindt Girjasing. Gangaram Panday verwierf door de jaren heen enorme populariteit binnen de Surinaamse samenleving in zijn functie als buurtmanager van Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!