2 Famouscrw in Blue Bell

2 Famouscrw  vandaag in Blue BellNa de succesvolle Vacation Sizzling Blast in Anthony Nestysport op zaterdag 13 september, heeft de organisatie S.S. Promotions zich gericht om een party met de bekende artiesten Selecta, Zu-B, Strezz, Baby en de pop diva Sadhana Lila te organiseren. Zaterdag treedt 2 Famouscrw op in Blue Bell Discotheek en morgen zal de groep optreden op White Beach. Volgens Shami Khusial heeft het publiek enorm genoten van 2Famouscrw. Ook het optreden van Sadhana Lila is goed ingeslagen. Tijdens beide party’s is er een meet & greet gekoppeld. Fans van de artiesten kunnen goed gebruik maken van deze gelegenheid om een foto met de artiesten te maken. De 2 Famouscrw viert dit jaar haar 5-jarig bestaan en is meer dan 12 keer naar Suriname afgereisd voor het verzorgen van shows.

error: Kopiëren mag niet!