Man doodgestoken door 15-jarige bij TBL

De 53-jarige Marlon Steward is maandagavond doodgestoken op het parkeerterrein nabij TBL Cinemas door de 15-jarige Irvan N. Beide personen liepen steekverwondingen op. Het slachtoffer Steward heeft op drie fatale plaatsen op het lichaam, namelijk hals, borst en buikstreek steekverwondingen opgelopen waarvan hij is komen te overlijden. Terwijl de 15-jarige verdachte ook een steekverwonding vertoont in zijn halsstreek. Het motief van dit steekincident is vooralsnog niet bekend. Uit het onderzoek blijkt dat een groep jongens op het terrein stonden. Het vermoeden bestaat dat er iets gezegd is welke niet in goede aard is gevallen bij het latere slachtoffer. Steward vroeg om rekenschap. Dit escaleerde in een vechtpartij waarbij Steward een scherp voorwerp te voorschijn zou hebben gehaald. De 15-jarige liep een steekverwonding in halsstreek. Tijdens de worsteling maakte de Irvan het mes afhandig en bracht hem daarbij drie steekverwondingen ten gevolge waarvan Steward is doodgebloed in de gang tussen de Hermitage Mall en TBL Cinemas. Hij werd met een uitvaartdienst naar het mortuarium vervoerd. Het lijk van Steward is door de politie in beslag genomen voor obductie. De 15-jarige is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer is ook aan te pas gekomen om de bloedsporen weg te wassen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!