President Bouterse denkt aan inkorten werktijden overheid

presPresident Desi Bouterse houdt op dit moment op zijn kabinet een persconferentie over de energietekorten in het land. Een van de voorstellen die hij op tafel gelegd heeft, is het verkorten van de werkuren van de overheid van 15.00 uur tot 12.00 uur/13.00 uur. Hierdoor hoeft het gebruik van onder andere airco’s in de overheidsgebouwen tijdens de piekuren van energie (12.00 uur en 13.00 uur) niet meer plaats te vinden. Zo kunnen we energie besparen. Dit voorstel moet nog bestudeerd worden en een brede draagvlak van de samenleving krijgen, alvorens ingevoerd te worden. De president ging ook in op vragen van journalisten. Zo bevestigde hij het feit dat het waterpeil van het stuwmeer te Brokopondo daadwerkelijk gedaald is. Later meer………..

error: Kopiëren mag niet!