"VHP trendsetter in politiek Suriname"

Met het doneren van de zoveelste rolstoel aan de behoeftige Doerga Arif van het ressort De Nieuwe Grond heeft de Vooruitstrevende Hervormings Partij, VHP, invulling gegeven aan haar doelstelling om meer dan een politieke organisatie te zijn. De 19 jarige Arif is niet goed ter been en wordt verzorgd door zijn alleenstaande moeder. Bij veldmobilisatie is contact geweest met de familie en de structuren van de partij die gemeend hebben dit met sponsoren te realiseren. Namens de voorzitter Chan Santokhi werd de overhandiging verricht door het hoofdbestuurslid, Mahinder Sunderpersadlall en Pertap Bissumbhar.
In de toespraken werd gewezen dat de VHP onder leiding van voorzitter Santokhi is begonnen met deze sociale activiteiten, welke intussen door de huidige regering is overgenomen, waardoor heel veel behoeftige gezinnen zijn bedacht met een rolstoel of soortgelijke middelen. Tenslotte werd opgemerkt dat de partij, die intussen uitgegroeid is naar een nationale partij, tal van andere sociale activiteiten uitvoert en/of in voorbereiding heeft.
RCT Lelydorp

error: Kopiëren mag niet!