Swit Na Bal haalt belangrijke overwinning binnen

Het was zwemmen of verzuipen voor Swit Na Bal in poule A van de 2de editie van de Copa Dijkveld, welke afgewerkt wordt op het Kedarveld. Ze moest winnen van Inter Mix om nog kans te maken op de tweede ronde. Ook Inter Mix kon bij een overwinning een plaats in de kwartfinale veilig stellen. Het werd een interessante ontmoeting, soms met hard spel. Silvanus Adang opende na 3 minuten spelen de score voor Inter Mix, maar in diezelfde minuut maakte Valentino Kiele gelijk voor Swit Na Bal. Adang kreeg in de 6de minuut de rode kaart van arbiter Clyde Fabis, wegens het constant ageren tegen de wedstrijdleiding. Inter Mix nam wederom een voorsprong, dit keer via Quincy Velanti in de 10de minuut. Maar Swit Na Bal had wederom antwoord hierop, want een minuut na dit doelpunt scoorde Genschel Apoeka de gelijkmaker binnen (2-2). Dit werd ook de ruststand. Bij Inter Mix speelde Ritesh Naigi een goede partij, kon geen doelpunt scoren. In de 40ste minuut scoorde aanvoerder Otmar Hardley het winnend doelpunt voor Swit Na Bal (3-2), door de bal prachtig in de verre hoek van Inter Mix-goalie Erli Jasatirta te plaatsen. In deze poule won Insaniet met 4-1 van FC Mix United. De ruststand was 2-0. Bomies Bange, Ritesh Mehilal (2x) en Miguel Molle scoorden voor Insaniet. Akshay Jarbandhan redde de eer voor FC Mix United.
Adonai hield in poule B de jongens van Tramos lange tijd in bedwang. Ze kregen ook de betere kansen, maar konden dat niet in doelpunten omzetten. Tramos scoorde wel en kon zo de overwinning naar zich toe trekken. Johannes ‘Pinto’ Boesia opende middels een kopbal de score voor Tramos, maar niet lang daarna maakte Nigrete ‘Orde’ Wens de gelijkmaker voor Adonai. Voor rust kon Maikel Moeljoredjo de stand op 2-1 brengen voor Tramos. In de tweede helft zoch Adonai constant naar de gelijkmaker, maar kon die niet vinden, vooral door goed spel van de veteraan-verdediger bij Tramos, Clarence Phoellie. Daar Adonai niet scoorde, kon Tramos toch de overwinning pakken. Carlos Loswijk en Ronnie Vrede scoorden aan het eind nog twee doelpunten en bepaalden de eindstand op 4-1 voor Tramos. Jong Atta Boys sluit de algemene ronde af met de volle winst, 12 punten uit 4 partijen. Haar laatste wedstrijd won ze met 5-1 van SV Wilhelmina. Miguel Hill (3x) en Romero Slijngaard (2x) scoorden voor Jong Atta Boys, Vikash Naigi scoorde voor Wilhelmina.