Inter Galibi en Maro Girls kampioenen weekendknock-out

De volleybalvereniging Maro Girls en de voetbalclub Inter Galibi zijn respectievelijk kampioenen geworden op zaterdag en zondagavond van het afgelopen weekend. De “Into Promotion Galibi” die de motor was achter de organisatie is dik tevreden over de afloop van het evenement. Inter Galibi was duidelijk de sterkste ploeg. In de eindronde versloeg de vereniging haar tegenstander Nuno met 1-0. Bij de rust was de stand 0-0. Op zaterdagmiddag was de vrouwenvolleybalploeg Maro-Girls de onverslaanbare. Ze was genadeloos tegen Awapo-girls uit Christiaankondre. De eindstand was 25-21. De overige eindstanden zijn bij voetbal Nuno (2e plaats) en SV International( 3e plaats). Bij de volleybal heren: Maro-Boy’s (1e), Awapo-Boy’s (2e). Een ploeg uit Kourou (Frans-Guyana) moest helaas terugkeren zonder een prijs in de wacht te slepen.

error: Kopiëren mag niet!