Politieman bijna aangereden door bestuurder

Een politieman is zaterdagochtend omstreeks 4.00 uur bijna onderschept door de bestuurder van een Toyota Mark II. Op die bewuste ochtend voerden enkele politiemannen, die tijdelijk gedetacheerd zijn op post Klaaskreek, een controle uit. Op een gegeven moment reed de witgelakte Mark II vanuit Paramaribo richting de Afobakkaweg. De bestuurder werd gesommeerd te stoppen. Hij negeerde echter het stopteken van de politie en reed met een hoge snelheid door. Het heeft een haartje gescheeld of een van de controlerende politieagenten zou bij deze gelegenheid zijn onderschept door de wagen van de hell-driver. Het lukte de agent om tijdig opzij te springen en zo erger te voorkomen. De politie deelt mee dat het in deze gaat om een witte Mark II met als volgnummer 44-34 XP. De politie onderzoekt nog de achtergrond van deze wagen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!