Deva Boys vangt leegloop op met 20 nieuwe spelers

2 Deva BoysVrijwel het compleet basiselftal van Deva Boys heeft de ploeg verlaten tijdens de afgelopen transferperiode. Van doelman Suradj Somai tot de spits Jerry Boldewijn als ook de talent Okino Wens. Somai keert terug naar zijn oud nest, de Hoofdklasser WBC. Verder zijn Boldewijn, Mugaphio Milano en Giovanni Pique verkast naar Takdier Boys, Jetro Fer is naar Caravan, Arantes Veira keert terug naar Voorwaarts, Jurgen Bernadin volgt Somai naar WBC, Roche Wormer gaat naar Randjiet Boys, Daniel Rushdie naar Real Abenaston, Alfredo Fonkel naar Boma Star en Okino Wens naar Botopasie.
In plaats van de 12 spelers die de ploeg hebben verlaten, zijn er nu 20 spelers ingekocht. Geen klinkende namen, maar de meest opvallende zijn die van Kester Alleyne van Leo Victor, goaltjesdief Ronnie Vrede en doelman Kenneth Koningsbloem van Amardeep en vier spelers van Inter Rica, te weten Anthony Douglas, Courtney Pita, Anthony Talea en Aimard Moese. Andere spelers die Deva Boys zullen versterken zijn Jowano Clemens (Real Abenaston), Johannes Dankoi (Sivo), Orpheo Darson, Arifin Pardjo en Feliciano Wijngaarde (allen SV Nacional), Furgill Joshua en Antoine Gadden (allen Randjiet Boys), Marvin Peroti (Caravan, Orneal Pinas (Massief), Edwien Sijpenhof (Boskamp), Derryl Soerokarso (Parana), Maikel Watson (Nishan’42), Guillermo Wijngaarde (Seaboys) en Marcelo Zeefuik (SV Puwa Nani).
Intussen heeft de ploeg ook twee oefenwedstrijden afgewerkt. Tegen Botopasie werd met 2-1 verloren. In de wedstrijd tegen Hoofdklasser Takdier Boys stond ze met 2-0 voor, maar verloor toch met 2-4.

error: Kopiëren mag niet!