SWF introduceert nieuwe lichting arbiters op Vakantie Worstelgala

1 WorstelgalaDe Surinaamse Worstelfederatie (SWF) heeft TCL Cement bereid gevonden om als hoofdsponsor op te treden van haar Vakantie Worstelgala. Deze activiteit wordt gehouden op zondag 31 augustus 2014 in het Sportcomplex Kwatta. De SWF is de directie van Waterland Cement Industries dan ook heel dankbaar dat ze bereid zijn een deel van de kosten van dit toernooi op zich te nemen. Tijdens het Vakantie Worstelgala zullen voor het eerst de nieuwe lichting scheidsrechters van de SWF ingezet worden. In de maand mei werden er twee scheidsrechtersdocenten uit Nederland naar Suriname gehaald om er een cursus af te draaien. Negen personen hebben deze opleiding met succes afgerond. Na trainingen onder leiding van de Surinaamse internationale arbiter Michel Nathoe, zijn enkelen thans zover om tijdens dit toernooi te mogen optreden.
Op het Vakantie Worstelgala zal men kennis maken met de volgende generatie topworstelaars. Jongens als onder andere Fernando Ghoerahoe, Widesh Ramcharan, Viresh Debidin, Arun Bihariesingh, Rahiem Mohamed, Sherwien Kalidin, Akash Gharbaran en Patrick Tran van Can zijn al een tijdje bezig in hun respectieve gewichtsklassen en zijn nu klaar om de dienst uit te maken aldaar. Op dit worstelgala maakt Delano Muntslag, een talentvolle zwaargewicht, zijn debuut. Delano is broertje van Gino Muntslag en zoon van sensei Iwan Muntslag. Het Vakantie Worstelgala vangt aan om 14.00 uur. Er staan 16 wedstrijden op programma. De toegang is SRD 15 per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

error: Kopiëren mag niet!