14-jarige verwondt broer met steen

Twee jeugdige broers raakten zondagavond met elkaar verwikkeld in een woordenwisseling op de hoek van de Randjansingweg en de Indira Gandhiweg. Uiteindelijk liep dit uit de hand waarbij de 14-jarige zich bewapende met een steen en het projectiel met kracht wierp in de richting van de 13-jarige. Het voorwerp kwam tegen het hoofd van het slachtoffer aan deze liep hierdoor een letsel op. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai geeft aan dat de verdachte is opgebracht voor verhoor. Omdat de letsels niet zo erg waren, is de 14-jarige na verhoor en een ernstige waarschuwing heengezonden. De politie geeft mee dat men voorzichtig moet zijn in de vakantieperiode en vooral kinderen op een vriendelijke wijze met elkaar moeten omgaan. Ouders moeten ook steeds letten op het gedrag van hun kinderen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!