Woning geheel afgebrand

Een woning aan de Noordpolderdam dichtbij de 5e Rijweg in het ressort Jarikaba is zondag in de vooravond geheel in as gelegd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat dit huis van steen en hout was opgetrokken. Toen de brand uitbrak was de bewoner, een bewaker niet thuis. Hij geeft aan niets brandend in het huis te hebben achtergelaten. Verder wordt vernomen van de politie dat dit huis niet aangesloten was op het elektriciteitnet en was het ook niet verzekerd tegen brand. De Forensische Opsporingsambtenaren zijn bezig met het onderzoek. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet duidelijk. Het betrof een woning van 8 bij 10. De bewaker woonde er alleen in het huis. Hij heeft zijn inboedel en huis kwijt. De brandweer kreeg de melding rond 19.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!