Man kapt buurtbewoner aan zijn hoofd

De 19-jarige D.M. heeft zondagmiddag een man met een houwer bewerkt. De verdachte had een schutting getrokken op een looppad waar mensen zich toegang verschaffen. Op die bewuste dag heeft het slachtoffer een zinkplaat verwijderd om toch nog door te kunnen gaan. De verdachte die dit zag werd boos. Hij en de andere man die gebruik zou maken van het looppadje raakten verwikkeld in een woordenwisseling. D.M. bewapende zich met een houwer en zwaaide twee keren in de richting van het slachtoffer. De eerste keer incasseerde het slachtoffer een slag aan zijn hoofd en hierna aan zijn linkerarm. Inspecteur Sandra Claver van Santo Dorp geeft aan dat het slachtoffer met de ambulance vervoerd is naar de Spoed Eisende Hulp. De verdachte D.M. is hangende het verdere onderzoek ter zake openlijke geweldpleging in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!