Chinees echtpaar beroofd en gekneveld achtergelaten

Op de hoek van de Van Hattemweg en de Indira Gandhiweg is een Chinees echtpaar beroofd en gekneveld achtergelaten. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat drie mannen het pand zijn binnengedrongen middels inbraak. Zij hebben zich de toegang verschaft via de ventilatieopening van de badruimte. Uit de woning zijn persoonlijke spullen van het echtpaar, dat pas verhuisd was, weggedragen. De daders hebben een televisietoestel, een zaagmachine, mobiele telefoons en een onbekend geldsbedrag buitgemaakt. Volgens verklaring van de slachtoffers hebben de rovers het huis overhoop gehaald. Daarbij zou er een schot zijn afgegaan en de kogelinslag is op de vloer van de slaapkamer door de politie waargenomen. De politie van Lelydorp heeft de aangifte opgenomen en de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan recherche Regio Midden Suriname. De belagers hebben na hun daad en voor de komst van de politie de plaats verlaten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!