SRD 100 leidt tot mishandeling

De 27-jarige G.A. is in verzekering gesteld daar hij zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling en bedreiging. Woensdagmorgen omstreeks 08.00 uur kreeg de politie van De Nieuwe Grond aangifte binnen ter zake mishandeling. Ter plekke aangekomen trof de politie het slachtoffer aan. Uit zijn verklaring blijkt dat G.A. hem met een houwer heeft geslagen op zijn hoofd. Er was een geschil tussen de twee mannen om SRD 100. De verdachte pakte een houwer en sloeg de andere daarmee. Na de daad maakte G.A. zich uit de voeten. De sterke arm heeft de verdachte later in de avond aangehouden en opgebracht voor verhoor. Na overleg met het parket is G.A. in verzekering gesteld ter zake mishandeling en bedreiging. Het slachtoffer heeft geen kapverwonding opgelopen, wel een zwelling aan zijn hoofd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!