Auki aangehouden wegens wederspannigheid

De verdachte A.A., meer bekend als ‘Auki’, is zaterdagavond aangehouden. Hij heeft op de bewuste avond twee politiemannen tijdens de rechtmatige uitoefening van hun taak, met kracht geduwd. Uit het onderzoek blijkt dat de politie een melding kreeg betreffende een vechtpartij. Twee politieagenten zijn toen erop afgegaan. Ter plekke aangekomen, zag men de verdachte in gezelschap van zijn vader, een vriend en zijn vriendin en een minderjarig kind. De verdachte Auki was thuis bij zijn ex om rekenschap te vragen. Hij wilde weten waarom de moeder van zijn dochter de deur niet open heeft gemaakt toen zij voor de deur stond. Hierover ontstond er een woordenwisseling. De politie heeft geen geweld toegepast, omdat een minderjarig kind in de buurt was. De politie liet de verdachte op dat moment met rust. Na een kort gesprek is de politie vertrokken. Later meldde de verdachte zich aan op het bureau om zich te verontschuldigen. Hij werd bij die gelegenheid aangehouden en in verzekering gesteld. Dit geval deed zich voor aan de Tibitiweg te Commewijne. Uit een eerder onderzoek blijkt dat deze verdachte een andere politieman had bedreigd. Al de strafbare handelingen van Auki zijn op een rijtje gezet. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte in de bak.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!