Echtpaar overvallen en mishandeld

Vier criminelen hebben maandagochtend een echtpaar op leeftijd overvallen in hun woning aan de Albertlaan in het ressort Uitvlugt. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de vrouw (70) omstreeks 06.00 uur wakker was om te gaan bidden. Zij wist de politie niet te verklaren hoe de daders haar woningen hadden betreden. Zij werd daarbij gekneveld en haar mond werd gepropt met een stuk lap. Haar echtgenoot, tachtig plusser, die op dat moment in de bovenverdieping kennelijk lag te slapen wist niet wat er daar beneden gebeurde. Na de vrouw te hebben gekneveld en mishandeld zijn de daders naar de man toegegaan. De bejaarde man moest slagen aan zijn hoofd incasseren. Onder bedreiging moest het echtpaar Euro 1000,- en SRD 900,- aan de overvallers afstaan. Alsof dit niet genoeg was zijn de belagers weggereden met de wagen van het echtpaar, een Nissan March. De slachtoffers hebben zich later kunnen bevrijden en de politie hierover in kennis gesteld. De sterke arm van Uitvlugt ontving de melding omstreeks 07.30 uur. Beiden personen werden met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!