Politie Lelydorp rekent dief in

De eigenaar van Golden Ocean aan de Indira Gandhiweg heeft twee keren achter elkaar aangifte ter zake diefstal gedaan bij de politie. Gisteren probeerde een verdachte, in deze de 40-jarige Jerry J., lemmetjes uit de winkel te stelen toen hij op heterdaad werd betrapt. De benadeelde ging hem achterna en schakelde intussen ook de politie in. Dinsdag had deze zelfde verdachte goederen uit het voertuig van de aangever buitgemaakt. De eigenaar had de dader toen ook gezien en hem positief herkend. Met medewerking van de sterke arm van Lelydorp is het uiteindelijk gelukt om Jerry in te rekenen. Hij was na zijn snode daad het bos ingevlucht. De politie kamde het bos af. In het belang van het onderzoek blijft Jerry in verzekering. Jerry schijnt een oud bekende van de politie te zijn.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!