Stiefvader doet aangifte terzake verkrachting stiefdochter

De stiefvader van een 14-jarig meisje deed op 1 juli van dit jaar aangifte bij de politie van Commewijne terzake verkrachting van het meisje. De politie van het ressort heeft naar aanleiding van de aangifte het slachtoffer gehoord. Daarbij verklaarde zij inderdaad te zijn verkracht door haar vriend M.J. Dit feit zou volgens het slachtoffer op 20 juni 2014 thuis bij de schoondochter van haar stiefvader hebben plaatsgevonden. De ouders van het slachtoffer hoorden in de wandelgangen dat de verdachte overal liep te vertellen dat hij drie zusters heeft verkracht. Toen de stiefvader dit hoorde, vroeg hij aan zijn minderjarige stiefdochter of zij inderdaad verkracht is door de verdachte.
Uit het relaas van de stiefvader blijkt nu dat zijn twee dochters ook eerder zouden zijn misbruikt door dezelfde jongeman. Eerder had de stiefvader geen enkele actie ondernomen noch de politie ingeschakeld. Maar nu nam hij wel het initiatief om naar de politie te stappen en zijn beklag te doen, omdat hij wil voorkomen dat deze dader nog andere meisjes tot slachtoffer maakt. Op dinsdag 8 juli heeft de verdachte na te zijn ontboden door de politie zich aangemeld op het politiestation. Na de voorgeleiding werd de verdachte M.J. in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!