Rover mishandelt hulpverlener met stok

In het Waaggebouw te Waterkant is een man in het weekend beroofd geworden door een oud bekende van de politie. Uit het relaas van het slachtoffer blijkt dat de verdachte hem tegemoet liep. Hij knoopte vervolgens een gesprek met de man, waarbij de straatrover vermoedelijk het geld in de hemdzak van de aangever had gezien. De dader nam het geld uit de hemdzak van de benadeelde en nam de benen. Het slachtoffer begon om hulp te roepen, waarbij enkele omstanders de verdachte achternagingen. Op een gegeven moment wapende de rover zich met een stok. Hij heeft een hulpverlenende burger daarmee slagen toegebracht en kon zich daardoor uit de voeten maken met medeneming van de buit. Volgens de aangever had hij SRD 500 in zijn hemdzak. De verdachte is bekend bij de politie van Keizerstraat. Het is een kwestie van tijd om de straatrover op te sporen en aan te houden. Dit geval heeft zich omstreeks 18.30 uur voorgedaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!