Politiewagen Uitvlugt ramt elektrische mast en omrastering

Een politiewagen van ressort Uitvlugt is zaterdag betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Kasbaholoweg ter hoogte van de Mathoeralaan. Het dienstvoertuig is tegen een elektrische geleidingsmast van de Energiebedrijven Suriname (EBS) en vervolgens een omrastering aangekomen. Uit het onderzoek blijkt dat de politie onderweg was naar een verkeersongeval dat in dezelfde straat had plaatsgevonden. Daar was een bromfiets tegen een omrastering aangekomen. Door de botsing raakte de bromfietser gewond. De politie reed er naar toe. Bij het beschrijven van een rechtse bocht in de Kasabaholoweg kwam een tegenligger aan die kennelijk zou zijn uitgeweken voor een waterplas. De bestuurder van die auto belandde zodoende op de rijhelft van de dienstwagen. Ter voorkoming van een aanrijding met de tegenligger moest de politiewagen ook uitwijken. Het gevolg was een botsing tegen een elektrische mast en een omrastering. Het dienstvoertuig is aan de rechterzijde aanzienlijk beschadigd. De betrokken wetsdienaar is ongedeerd gebleven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!