Onderzoek naar nieuw studenteninformatiesysteem PTC

Onderzoek naar een nieuw studenteninformatiesysteem PTC. 1Het studenteninformatiesysteem van het Polytechnisch College(PTC) moet herzien worden, omdat het huidige MS-Access systeem en de manier van werken niet voorzien in de benodigde functionaliteiten en eisen. Dit onderzoek werd in opdracht van het PTC uitgevoerd door Sergio Morman in het kader van het afstuderen in de studierichting informatie- en communicatietechnologie aan het PTC. Tijdens de presentatie van zijn afstudeerproject kwamen aan de orde de vele voordelen van het gebruik van het nieuwe studenteninformatiesysteem (SIS) ten behoeve van het PTC en hoe dit geïmplementeerd moet worden.
Met het nieuwe SIS-systeem zou het PTC-team gemakkelijker en sneller informatie kunnen ophalen en zal er ook bespaard worden op het financiële aspect. Dit systeem zal ook gebaseerd zijn op de nieuwe technologieën die het PTC zou kunnen implementeren in de nabije toekomst door middel van uitbreiding met mobiele applicaties. Door implementatie zal de administratie minder belast worden en de werkdruk zal versoepeld en verminderd worden voor zowel de student als het PTC-team.
Morman Sergio die zes jaar over de studie heeft gedaan, heeft de titel Bachelor of Applied Technology (B-Tech) behaald.

error: Kopiëren mag niet!