Griep bij Duitsland valt mee

De Duitse voetbalbondscoach Joachim Löw lijkt vandaag in de kwartfinale van het WK tegen Frankrijk over een nagenoeg complete selectie te kunnen beschikken. Shkodran Mustafi was vandaag bij de afsluitende training de enige afwezige. De verdediger liep in de achtste finalewedstrijd tegen Algerije een scheurtje in zijn hamstrings op en komt dit toernooi niet meer in actie. Mats Hummels ontbrak tegen de Algerijnen wegens griep. Daarvan is de verdediger hersteld. Zeven anderen hebben nu griepverschijnselen, maar dat lijkt erg mee te vallen. Christoph Kramer sloeg woensdag nog een training over, maar was donderdagmiddag (plaatselijke tijd) weer van de partij. Ook Lukas Podolski is weer inzetbaar. Na de tegenvallende wedstrijd tegen Algerije is het vooral de vraag hoe Löw aanvoerder Philipp Lahm gaat gebruiken: als verdediger of als middenvelder. De training gaf daar geen duidelijkheid over, want die was donderdag (op het eerste kwartier na) besloten.

error: Kopiëren mag niet!