Autobestuurder is 36e verkeersdode

De 31-jarige autobestuurder Zhuang Guan Li is na een botsing op de hoek van de Nieuw Charlesburgweg en de Ringweg komen te overlijden. De botsing vond gisteravond donderdag 3 juli, omstreeks half twaalf, plaats. Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer over de Ringweg reed en waarschijnlijk geen voorrang heeft verleent aan het verkeer dat over de Nieuwe Charlesburgweg reed. Het slachtoffer reed in een personenauto en kwam in botsing met een terreinwagen, die door een 45-jarige man bestuurd werd. Een 22-jarige mede inzittende van de personenauto klaagde over hevige lichaamspijnen. Hij is met de ambulance vervoert naar het ziekenhuis. Het ontzielde lichaam van Zhuang Guan Li is door de politie, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, voor obductie in beslag genomen. De bestuurder van de terreinwagen is onderworpen aan een alcohol blaastest. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol.

error: Kopiëren mag niet!