Doodgeschoten man heet Melvin Zoutkamp

Doodgeschoten
Doodgeschoten 2De man die vanochtend, omstreeks vier uur, in de Kuldipsinghstraat is doodgeschoten is Melvin Zoutkamp. Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat Zoutkamp, als bestuurder van een wit gelakte Toyota Allion, in de Kuldipsinghstraat stil hield en dat een andere personenauto naast zijn voertuig tot stilstand werd gebracht. Er moet vermoedelijk een woordenwisseling hebben plaats gevonden tussen Zoutkamp en de persoon (of personen) in de andere auto. Zoutkamp moet uit zijn auto zijn gestapt en kort daarna hoorde men een schot vallen. De andere auto is vervolgens met hoge snelheid weggereden.
De auto van het slachtoffer Zoutkamp vertoont schade aan de linker achterzijde. Volgens een familielid vertoonde de auto tot gisteravond geen schade aan de achterzijde. De politie laat tot op dit moment alle opties open. Er wordt ook rekening mee gehouden dat het schieten op Zoutkamp het gevolg kan zijn geweest van een aanrijding of botsing. Informatie met betrekking tot dit geval mag worden doorgespeeld aan de recherche van het bureau Nieuwe-Haven of via de politie tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!