Contactpersoon Binnenlandse Zaken Guyana voor de rechter

De contactpersoon van het ministerie van Binnenlandse Zaken in Berbice, Narine Chattergoon, moest zich voor rechter Sherdel Marcus Isaccs van het New Amsterdam Magistrate`s Court verantwoorden voor de openbare schennis der eerbaarheid. Chattergoon ontkende zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit, waarbij hij op 3 maart zijn geslachtsdeel aan een vrouw op het kantoor van the Regional Democratic Council moet hebben blootgesteld.
Volgens de aanklaagster was zij die bewuste dag op het kantoor van Chattergoon, alwaar hij verschillende telefoongesprekken voerde, zodat hij kon laten blijken dat hij hulp aan haar bood. Kort daarna stond Chattergoon op van de plek waar hij zat en liep hij uit zijn kantoor. Kort daarna kwam hij weer terug. Volgens de aanklaagster plaatste Chattergoon zijn armen om haar lichaam van achteren en probeerde hij haar te versieren. Zij stribbelde tegen, waardoor Chattergoon terug ging naar zijn stoel. Dit is wanneer hij zijn geslachtsdeel aan haar blootstelde.
Het slachtoffer deed haar aangifte op 4 mei, waarna een grondig onderzoek door de plaatselijke politie werd gestart. Volgens de leidinggevende, die belast is met het onderzoek, had Narine Chattergoon zijn positie op zijn kantoor misbruikt om zijn seksuele lusten de bevredigen, terwijl de vrouw op zoek was naar werk. Chattergoon is momenteel op een borgsom van $75.000 vrijgelaten en zal op 18 juli wederom voor de rechter moeten verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!