Nieuw Rotaract district governor 2014-2015 benoemd

Nieuw Rotaract district governor 2014-2015 benoemdRotary District 7030 heeft sinds donderdag een nieuwe governor voor 2014-2015. De district governor 2013-2014, Hervé Honoré, heeft afgelopen donderdag zijn ambtsketting overhandigd aan de district governor 2014-2015, Elwin Atmodimedjo. De overhandigingsceremonie begon met een videotoespraak van de Rotary International President, Gary Huang. Na de overhandigingsceremonie heeft de nieuwe district governor zijn districtsteam gevormd. Tot dit team behoort de districts secretary Wadi Sowma, financial accountmanager, en Agnes Munsi-Sokrowikromo, CEO Staatsolie.
Atmodimedjo geeft Dagblad Suriname te kennen dat de Rotary naast het helpen van de behoeftigen, mensen zal trainen om zichzelf te kunnen behelpen in economische opzichten. ‘Voor het komend jaar gaan we ons focussen op mensen met autisme’, geeft hij verder aan. ‘We gaan projecten initiëren, seminars houden en workshops organiseren met betrekking tot dit onderwerp.’
‘Het is een prachtige ervaring om district governor 2014-2015 te zijn’, aldus Atmodimedjo. ‘Wij kunnen Suriname op een andere manier promoten.’ Er zijn mogelijkheden om de komende jaren Suriname op het gebied van business development aan de wereld te presenteren. Ook op het gebied van kunst, cultuur, onderwijs en economische ontwikkeling. ‘Als governor ben je verplicht landen te bezoeken.’ Hierbij zal ik kijken als we een goede samenwerking kunnen hebben met landen op voornoemde gebieden’, aldus de governor. Elwin Atmodimedjo heeft een ICT-background en heeft van 1985-1999 in Nederland gewoond. In 1999 is hij teruggekeerd naar Suriname. Sinds 2003 is hij directeur-eigenaar van SolveIt, een bedrijf met ICT-solutions.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!