United Business Fair op komst

Over een week gaat de United Business Fair van start in Suriname. De United Business Beurs viert dit jaar haar derde verjaardag en wordt van 4 tot en met 6 juli gehouden bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Paramaribo. United Business Fair is de enige ‘business to business beurs’ in Suriname. De organisatie wil middels deze Business Fair Suriname op een positieve, stijlvolle en spraakmakende manier zichtbaar maken. Van het jaar wil de organisatie het bereik vergroten met bedrijven uit de regio en andere bevriende naties. De beurs is innovatief en voor Surinamers die zich willen ontwikkelen. Tijdens dit gebeuren zullen de categorieën ‘Reizen, Resort & Eco’, ‘Vastgoed & Real Estate’, ‘Opleidingen & Vacatures’, ‘Luxe Bolides & Sportauto’s’, ‘Sportvissersboten’, ‘Kunstexpo’, ‘Innovatie’, ‘Juwelen’, ‘Telecom Architectuur & Interieur’, ‘Lifestyle’, ‘Haute Couture & Mode’, ‘Diensten & ICT’, ‘Beeld & Geluid’ en ‘Cosmetica & Beauty’ zich profileren. Ook zullen er seminars over verschillende onderwerpen worden gehouden.

error: Kopiëren mag niet!