Dronken bromfietser overvallen

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft in de nacht van woensdag op donderdag een verdachte aangehouden die kort te voren een bromfietser had beroofd. De daders hadden de brommer en geld meegenomen van de benadeelde. Het gelukte de politie om één van de verdachten in de kraag te vatten. Echter weigerde hij zijn personalia door te geven. Hij heeft een bromfietser, die onder invloed van alcohol verkeerde, beroofd. Uit de verklaring van het slachtoffer blijkt dat hij is overvallen door 2 personen. De tweede verdachte heeft voor de komst van de politie de benen genomen. Hij is vooralsnog niet aangehouden. Op de aangehouden verdachte is een geldbedrag van meer dan SRD 1.500 aangetroffen. Ook de gestolen bromfiets is terecht. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!