Tractorbestuurder zwaargewond

IMG_4213Een tractor is donderdagmorgen omstreeks 11.55 uur aan de Jagernath Lachmonstraat, ter hoogte van het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI), over de kop gegaan. De ressortcommandant van Flora, inspecteur Dilipkoemar Bhattoe geeft aan dat het vermoeden bestaat dat vanwege de hoge berm de tractor over de kop is gegaan. Daardoor is de bestuurder bekneld geraakt onder de tractor. De brandweer moest aan te pas komen om de tractorbestuurder uit zijn benarde situatie te bevrijden. De gealarmeerde ambulance heeft het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Als gevolg van dit verkeersongeval was het verkeer zeker voor twee uurtjes gestremd. De politie had de plaats van delict afgebakend. De tractorbestuurder is volgens de politie met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

error: Kopiëren mag niet!