Twee personen in verzekering gesteld voor mishandeling en ontvoering

De politie van Meerzorg heeft vrijdag twee personen in verzekering gesteld ter zake mishandeling en vrijheidsberoving van een man. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer een van de verdachten moest betalen, omdat hij samen met hem naar Nickerie was gereisd. Voor deze rit moest het slachtoffer de man SRD 500 betalen. De verdachte gaf echter een ander geldbedrag op. Volgens hem moest het slachtoffer hem SRD 750 betalen. Vrijdagochtend omstreeks 03.00 uur is het slachtoffer mishandeld door deze twee mannen, omdat hij geen geld aan de verdachte kon overhandigen. Van daaruit hebben de twee mannen het slachtoffer tegen zijn wil meegenomen naar zijn woning. De sterke arm is thuis bij de verdachte geweest. Daar werd het slachtoffer aangetroffen. Zijn gelaat vertoonde zwellingen en hij had een barst aan zijn lip. Volgens het medisch visum van de arts heeft hij ook onderhuidse bloedingen opgelopen. De politie van Meerzorg heeft beide mannen ingesloten voor ontvoering en mishandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!