Roseternal Media en Netlink award-winnaars LMI

1Roseternal Media en Netlink award.3Rosita Leeflang van Roseternal Media is door de Leadership Management International (LMI) uitgeroepen tot The National Client of the Year 2013. De titel van Caribbean Client of the Year 2013 ging uit naar Mario Sontohartono van Netlink. De award-uitreiking vond maandagavond plaats in het Marriott Hotel aan de Anton Dragtenweg. De wereldorganisatie LMI beijvert zich in het ontwikkelen van organisaties en personen. De award is volgens dr. Lucien Naarden, coördinator LMI, een prijs voor een cliënt die met toepassing van de principes van LMI kan aantonen dat resultaten meetbaar zijn verbeterd.
De award-uitreiking is een jaarlijks terugkerend evenement. Aan het eind van elk jaar worden de cliënten van LMI gevraagd om een succesverhaal in te dienen. In het verhaal moet duidelijk zijn aangehaald welke principes van de organisatie zijn gebruikt, zodat zaken als omzet en winst drastisch zijn veranderd. De beste inzendingen worden naar Texas gestuurd, alwaar de jury award-winnaars op verschillende niveaus kiest. Sontohartono geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat het winnen van een award hem een heel goed gevoel geeft. Het is een stukje bewijs dat hij goed op weg is en een motivatie om nog grotere hoogtes te bereiken. LMI is volgens hem een organisatie die goed werk verricht en goede leiders in de Surinaamse maatschappij levert.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!