Beschonken fans geweerd uit WK-zaal

De afgelopen dagen worden tijdens WK-wedstrijden die live worden uitgezonden, hinderlijke en beschonken fans geweerd uit “WK-zalen” in Galibi. Volgens een dorpsfunctionaris wordt er geen onderscheid gemaakt voor de fans. Ook vrouwen maken zich schuldig om luidruchtig te zijn tijdens de wedstrijden. Tijdens de wedstrijd Argentinië en Bosnië zochten tv-kijkers in de zalen naar andere locaties. “Ik kan niet tegen luidruchtigheid”, zei een teleurgestelde fan van Argentinië. De spelen zijn ook te volgen bij personen die een eigen beeldbuis in huis hebben. De beelden zijn niet wat het wezen moet, “maar het kan passeren”. Het dorp is nu drie grote tv’s rijk. Twee zijn geschonken door de Nationale Democratische Partij (NDP) en één door de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop).

error: Kopiëren mag niet!