Vaders Huize Ashiana verwend met knipbeurt

vaderdagVaderdag was voor de vaders in Huize Ashiana extra speciaal dit jaar. De kappers van de Armand Komproe’s Pro Barber Shop gingen er namelijk voor de tweede keer op uit om de senioren een knip- en scheerbeurt te geven. Tot grote dankbaarheid van de mannelijke bewoners van het tehuis.
Meer aandacht voor vaders
‘We vinden dat er meer aandacht is voor moeders en de vaders worden een beetje achterwege gelaten. Daarom doen wij dit, we willen de vaders even in het zonnetje zetten’, aldus Armand Komproe. Vorig jaar bracht de kapper voor het eerst een bezoek aan het verzorgingstehuis, samen met zijn team. ‘We zijn teruggekomen, op verzoek van de vaders zelf, en deze keer met meer kappers. We hebben al zo een vijftig man geknipt.’ Komproe is van plan dit jaarlijks te doen. Dit jaar werd hij in zijn nobele daad bijgestaan door sponsor Ket Mien. De reacties van de vaders zijn erg positief. ‘Mijn kinderen zijn in Nederland. Daarom ben ik blij dat deze kappers zijn gekomen. Ze geven ons een knipbeurt, we voelen ons weer mooi en maken er zo een leuke dag van’, aldus een van de bewoners. Komproe is tevens de organisator van het Pro Barber Event, dat dit jaar ook voor de tweede keer zal plaatsvinden. Daarbij wordt er ruime aandacht besteed aan de nieuwste trends op het gebied van haar. ‘We kunnen eigenlijk alles doen dat nodig is om de mannen weer te mooi te maken’, aldus Komproe
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!