Actie ondernemen helpt

IF“Al weken, bijna een maand, is dat gat hier! Er zijn al een paar keer bijna ongelukken gebeurd. Zo viel een keer een fietser bijna in dat gat, omdat hij probeerde uit te wijken voor een auto”, aldus een winkelier aan de Zwartenhovenbrugstraat. Buurtbewoners hebben afgelopen week op eigen initiatief een paal in het gat geplaatst om tegemoetkomend verkeer tijdig te waarschuwen. Daarnaast werd de pers ingeschakeld om het probleem te verslaan. En dat bleek te hebben geholpen. Een dag na het bericht in de krant werd er meteen actie ondernomen vanuit OW en werd een start gemaakt met het dichten van het gat. Heel prettig dat het uiteindelijk gedaan wordt, maar toch wel jammer dat OW niet zelf preventief te werk gaat. Waarom moet zij eerst met hun neus op de feiten gedrukt worden ? Voor de gemeenschap is het echter wel de moeite waard om te weten dat het lijdzaam ondergaan van misstanden niet nodig is! Het is te hopen dat OW met hetzelfde tempo verder gaat met het glad trekken van de vele straten in onze hoofdstad die niet van één maar vaak meerdere gaten vertonen!
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!