Bushouders krijgen eindelijk brandstofsubsidie

bushoudersBushouders aangesloten bij de Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO) hebben reeds vijf maanden geen subsidiegeld ontvangen. De brandstofsubsidie wordt namelijk per kwartaal uitbetaald. De penningmeester van de bushoudersbond, Robby Boedhoe, bevestigt dat de brandstofsubsidie donderdagmiddag op de rekening van de PLO wordt gestort. ‘Ik ben de persoon die belast is, dus ik weet precies wat de afspraken met de autoriteiten zijn’, vertelt Boedhoe. ‘Het storten van de brandstofsubsidie is een kwestie van tijd’, zegt Boedhoe. Volgens de regels wordt het geld per kwartaal, dus om de drie maanden, uitbetaald. De vraag is nu wat Boedhoe met ‘de kwestie van tijd’ bedoelt, want we zijn al bijna zes maanden verder. Opvallend is dat hij behalve de bevestiging niets meer kwijt wil aan Dagblad Suriname. Aan zijn houding was te merken dat hij heel voorzichtig was en dat hij geen risico’s wilde lopen. De penningmeester weet wel veel, maar voorzichtigheid is geboden in deze tijd waar men overal rancune toepast om de mensen in het gareel te houden.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!