PVV komt met goede uitgangspositie terug uit Moengo

3 PVVDe ploeg van PVV heeft woensdagavond een goede uitgangspositie in de return van de promotie/degradatiewedstrijd tegen Inter Rica. De eerste wedstrijd in Moengo eindigde in een 1-1 gelijkspel. PVV is de nummer 3 van het Lidbondentoernooi, Inter Rica de nummer 10 van de SVB Eersteklasse. Inter Rica speelde in de eerste helft een sterkere partij, maar kon die lichte overwicht niet in doelpunten omzetten. In de tweede helft nam deze ploeg uit Ricanaumofo een 1-0 voorsprong in het eigen Moengostadion, toen Aimerd Moese via het hoofd scoorde. De ploeg van PVV onder leiding van de succescoach Raymond Jopoi, kreeg nog een tegenslag na de 1-0 achterstand. Rinaldo Pinas werd rood gekleurd en moesten de politiemannen met 10 man verder. Maar de gemotiveerde PVV van Jopoi gaf de moed niet op. Amiento Main zorgde voor de gelijkmaker voor PVV (1-1). Met deze goede uitgangspunt mag PVV woensdagavond in haar eigen huis, het NGVB-stadion, met een simpele overwinning zich Eersteklasser noemen. De wedstrijd staat geprogrammeerd voor 19.00 uur.