Gregory Tai –Apin: “Met ICT streven naar perfectie”

1Met ICTIn de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF-hal) vond gister de officiële opening plaats van de ‘ICT Summit’. Het is een summit waarbij men gedurende twee dagen op de hoogte wordt gebracht van nieuwe ontwikkelingen en kansen in de ICT-branche. ICT- en niet-ICT-professionals kunnen zich bij deze summit laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, mogelijkheden en technologische trends. Tijdens deze summit worden verschillende presentaties, workshops en commerciële presentaties gehouden op het gebied van ICT.
De summit is de tweede die gehouden wordt met als thema ‘Connect, explore, develop’. Volgens Gregory Tai-Apin, director van de summit, wil de organisatie met deze summit de ICT-sector dichterbij de gebruikers brengen. “De ICT-diensten en -mogelijkheden willen wij naar een hoger niveau tillen zodat de gap binnen de IT globaliserende wereld kleiner wordt. Suriname is het enige land dat op ICT-gebied een soortgelijke summit draait. Het zal een terugkerend evenement worden waarbij de organisatie zal streven naar perfectie”, aldus Tai Apin.
‘De technologie blijft zich ontwikkelen en om gebruik te maken van de nieuwste trends moeten wij investeren in onze mensen om de gap in te halen’, gaf Tai-Apin aan.
Op de laatste dag zal er een CEO-ontbijt gehouden worden waarbij directeuren van verschillende ICT-organisaties bij elkaar in een speciale sessie het IT-gebeuren zullen bespreken.
De summit is georganiseerd door de ICT Associatie Suriname, in samenwerking met de Surinaamse Vereniging van IT Professionals. De laatste dag van de summit is op 6 juni en de toegang is geheel gratis.

error: Kopiëren mag niet!