Vrouw staat terecht voor kappen tienjarig buurmeisje

De zaak waarin Angela P. een 10-jarig buurmeisje heeft gekapt, stond gisteren op de rol bij kantonrechter Robert Praag. De verdachte heeft haar buurmeisje uit woede kapverwondingen met een houwer toegebracht aan haar rechteroor. De moeder van het kind vertelde aan de magistraat dat zij op die bewuste dag thuis was, toen haar buurvrouw (Angela P.) bij haar kwam aankloppen. De buurvrouw vertelde dat de 12-jarige broer van het slachtoffer naar haar woning was gegaan en dat hij hierbij levensmiddelen had verspild. De moeder gaf de buurvrouw te kennen dat als de kinderen haar nog een keer lastig vallen, zij hun een pak slaag mocht geven. Het slachtoffer dat hoorde dat haar broer naar het huis van de buurvrouw was gegaan, besloot haar broer te gaan halen. Daar aangekomen werd zij uit woede door de verdachte geslagen. Zij pakte een houwer en rende achter het slachtoffer aan. Het slachtoffer kwam in een goot terecht. Zij werd door de verdachte eruit gehaald, waarna zij slagen aan het kind toebracht met het wapen. Van haar zoontje begreep de moeder later dat hij door de zoon van de verdachte gevraagd was om thuis bij hem te gaan eten. Volgens de moeder hebben buren haar verteld dat zij gezien hebben hoe de verdachte haar dochter heeft mishandeld. Op 25 juni wordt de verdachte, die eerder in vrijheid is gesteld en niet ter terechtzitting verscheen, gehoord.
FR

error: Kopiëren mag niet!