Gratis toegang bij worstelgala Nickerie

2 NickerieDe Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseert op zaterdag 31 mei 2014 het Immigratie Worstelgala in het district Nickerie. De toegang voor dit gala, welke gehouden zal worden in het NTC-sportcomplex, is geheel gratis. De SWF is na bijkans 7 jaar weer met een toernooi in Nickerie en wil het Nickeriaans volk trakteren op een gratis evenement. Een unicum bij dit gala zal zijn dat het hoofd arbitraal trio uit volledig uit internationale scheidsrechters zal bestaan. Deze zijn uit Suriname Michel Nathoe en uit Nederland Ron Visser en Jan Loffeld.
Alle actieve worstelscholen van Suriname doen mee, waaronder die van Jai Hind, Hind-Keserie, Jai Hanoeman, SC Tatami, Black Tiger, Chotelal, WV Meerzorg en WV Commewijne. De match-making is voor een groot deel al af, maar door blessures en opgaves van worstelaars kan deze nog niet voltooid worden. De SWF hoopt donderdag met de definitieve match-making naar buiten te komen. Feit is dat er veel jeugdigen zijn die aan bod komen.
De publieke belangstelling voor deze wedstrijden is heel groot. In Nickerie is dit momenteel het gesprek van de dag. Vanuit Paramaribo reizen honderden personen af richting het rijstdistrict. Dit toernooi is in feite de kick-off voor vele activiteiten die de SWF op haar jaarprogramma heeft staan. De worstelsport is in opmars. Het gala vangt aan om 19.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!