Zes gewonden bij zware aanrijding in Nickerie

Aanrijding te Nickerie 1Zes personen, waaronder één man en vijf vrouwen, zijn betrokken geweest bij een aanrijding gisteren op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 173 dicht bij de grens van de districten Nickerie en Coronie. Enkele van de personen zijn uit het voertuig geslingerd. Alle zes personen zijn gewond geraakt, waarvan vier mede-inzittende zwaar gewond zijn geraakt.
Volgens inspecteur Humphrey Naarden van de publiciteitsdienst van de politie gaat het vermoedelijk om een klapband waarbij het voertuig over de kop ging en op zijn zij belandde. Alle zes slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Volgens de inspecteur zijn alle slachtoffers van Guyanese afkomst. Het ongeval heeft zich rond zeven uur voorgedaan. De zaak wordt door de politie van Nickerie verder behandeld.

error: Kopiëren mag niet!