‘Bigi Bravo, Bachelor in Bedrijfskunde’

Bigi BravoDe Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk hekelde het feit dat van hem gezegd wordt dat hij geen visie heeft. ‘Als je visie hebt, ben je niet in de oppositie maar coalitie, net als Bravo. Deng taki Brunswijk no abi visie, maar deze Brunswijk is niet stil blijven zitten. Deng e denki mi ne du neks, maar na Bravo hogeschool e tek yu dja. Deng o bari te Bravo studeer af, de denk mi na vriendje.’ Dit zei de Abop-topman tijdens de ‘krachtmeting’ in het Andre Kamperveenstadion. De Abop-topman gaf aan dat hij drie keer in de week de schoolbanken bezoekt. Hij deelde mee dat hij in maart 2015 zijn Bachelor in Bedrijfskunde op zak zal hebben.‘Wanneer je praat over ontwikkeling, leiderschap, marketing, is Bigi Bravo daar. Na de verkiezing a boto o tjentji, deng o kong nyang nanga wi’, aldus de Abop-topman. Hij spoorde jongeren ook aan om de schoolbanken te blijven bezoeken.
De voorzitter van de Abop gaf verder aan dat de partij met de ontwikkelingen mee gaat en dat zij volgend week een ‘Abop mobile app’ zal lanceren om zo de gemeenschap te bereiken. De partij wil middels deze nieuwe ontwikkeling, meer dan honderdduizend mensen bereiken, om zo hun ledenbestand te vergroten. Voorgaande sprekers waren het met elkaar eens dat de massale opkomst heeft bewezen dat de Abop een grote partij is. De parlementariër en Abop-topper Marinus Bee gaf aan dat de partij de tweede plaats inneemt en de NDP de eerste plaats als het gaat om het aantal leden. Deze vergelijking heeft de topper gemaakt aan de hand van de gehouden Avondvierdaagse waaraan beide partijen deelnamen.

error: Kopiëren mag niet!